Man ser det man vill se

Igår klagade jag lite på alla stressade småbarnsföräldrar. Jag är ingen småbarnsförälder själv, men jag känner två, och so far är de lika avstressade som de var innan. Kanske har det med inställning att göra? Nåväl, jag ramlade över ännu en blogg som skriver om det här med barn och vardagsstress, en som är ganska bra. (klicka er fram vetja!)

Annars då? Jag har inte stressat idag. Eller ja, lite kanske, över vädret. Det skiftar så! Ena stunden sol, andra moln, och däremellan lite hagel. Jag tog mig i alla fall ut, sent om sider, och segheten i benen fanns där, fast inte lika mycket som igår.

Jag fortsätter att leka damfrisörska med mig själv. Hårklippet går sakta framåt, eller vad man ska säga, och idag färgade jag det litegranna. Jag tror att man sparar pengar på att göra-det-själv, även om det inte blir bra. Men hey, jag strävar inte längre efter att vara helt perfekt, det lämnar jag till småbarnsmorsorna och tonåringarna.

 
Fasiken vet om det bidde nån skilland...

Well, now you know!
Detta blir nog aldrig en blogg med tema, jag skriver det jag vill, ibland blir det bra, ibland blir det dåligt.

Kommentarer
Postat av: C

Efter att du ringde igår och berättat att du klippt dig själv. Så sa din far: men gud va hon snålar. jag måste nog sponsra henne så hon har råd att gå till en riktig frissa :) han har iaf haft dom två skönaste vurporna i helgen. en missade han att det var 2jätte gupp under liftarna så där åkte han och klarade första guppet bra det andra gick inte lika bra och det hela slutade i ett stort snömoln :D Själv rmalade jag 2gånger. Båda gångerna i liften fråga mig inte hur det gick till för jag vet inte! riktigt klantigt:P

2009-03-08 @ 22:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0