Royal Wedding Day

Allt har tagit semester i sanna Bröllopsyraanda. Engelsmännen har fått lite semester, även kännt som Bank Holiday, idag, för att kolla på Bröllopet. Jag har tvn på, såklart, och dagen till ära en blå kjol med cyklar på. Dessutom har jag en kopia av ringen, The Ring. Den är blå och guldig och helt fantastisk. Jag firar helt enkelt idag! I sommar ska vi planera, det blir många fina kvällar på altanen med lite rosé och ältande hit och dit om hur det ska se ut, vårt bröllop. Jag ska fixa ett konto med, det är hög tid att börja spara pengar.

LIVE UPDATE! Nu kommer brudgummen, den fantastiske Prince William! How exiting! Hans knasbrorsa Harry är såklart med i bilen också, någon av den har en knalligt röd unifrom på sig, hoppas att det inte är Harry...

I övrigt har vi varit i England och snurrat några dagar, och eftersom vi hängde mest med Andy hela tiden fick vi en överdos av engelska. Vi började till och med prata engelska med varandra i enrum, så lätt miljöskadade kan vi nog kalla det... Det var i alla fall fantastiskt, en av de bästa Englandsvistelserna någonsin. Vi var mest ute på landet och snurrade, och jag tror att både jag och herr C är mycket sugna på att flytta till den engelska landsbygden i söder en dag.

Men tills dess, Happy Royal Wedding! 

MEN!

blinkx finns i princip alla avsnitt av Saved by the bell, min absoluta favvotonårsserie någonsin. Modet, från 89/90, är HELT FANTASTISKT! Jag gillar speciellt Jessies kläder, och Zacks såklart. Screech däremot har liiiite för högmidjade byxor för min smak...

Katter och hundar och höns vs. barn

Jag börjar allvarligt blir orolig för att jag aldrig kommer vilja ha barn. Jag har ingen som helst längtan, jag vill helst bara ha fler djur. Att ha de två kattherrarna här i några sista dagar var helt fantastiskt, jag skulle lätt kunnat behålla dem om inte vi bodde preics vid en bussgata (där bussarna leker race mot typ vinden varje dag).
Jag vill ha katt.
Jag vill ha fåglar jättemycket.
Jag vill ha en kanin.
Jag vill ha höns.
Jag vill ha fiskar i mängder.
Jag vill ha en igelkott under altanen och helst några mullvadar (finns de?) i trädgårdslandet.

Men.
Jag vill inte ha barn. Jag vill inte vara gravid, jag vill inte föda, jag vill inte ha en bebis.
Jag kan tänka mig en fyraåring som kan gå på toa och inte använder blöja.

Det är en av de saker som gör mig ledsen nu i vår, min olängtan efter barn.

I dvala

Herr C är bortrest i en hel vecka, och därför har dena helg liksom lindats in ett grått töcken, ett segt töcken som är ganska svårt att röra sig i.

Jag längtar nästan till imorgon, jag behöver vara som vanligt och inte gå hemma i mjukisar och skrota mer. (Jag tog på mig jenas i några timmar igår för en fika med fina fröken T, men annars har jag hängt i haremsmjukisar.)

Jag vill vara någonannanstans, kanske i sommar, då jag inbillar mig att livet nog ser annorlunda ut. Jag vill ha klänningar på mig, vara glad, ha sett något nytt och kommit över den här ledsamheten. Jag tror att jag gick in i Den Stora Vårdepressionen i fredags efetrmiddag. Oh le pooh. Dessutom flyttar katterna imorgon. Inte hem till Ryttarvägen, utan ända till Världens Ände (aka Mora). Hur ska jag klara mig utan dem?

RSS 2.0