Var fan är min klänning?

Alltså, hur hittar man den perfekta klänningen? Jag vet precis hur jag vill att den ska se ut, och har hittat en ganska bra sida, men jag vet liksom inte hur den ska gå från idé/bild till verklighet. Mycket frustrerande.
I övrigt tänker jag nästan bara på september nu, både kul och jobbigt. Det börjar kännas som att det är på riktigt nu, vilket ju är kul, men jag känner mig styressad, och det är ju bara jobbigt.
Jag skulle behöva en sånadäringa koordinator. Men udner tiden försöker jag/vi mitt/vårt bästa ändå. Får väl fråga snälla kollegor hur de gjorde istället, de kan ganska jättemycket, de där som varit med en sväng lä´ngre än jag.

Om du ska över sundet...

Vilken tur att dagarna bara springer förbi utan att jag typ hinner andas. Det behövs, för januari måste ta slut nu, jag längtar bort något så ofantligt!
Men, som en av mina vänner sa precis efter nyår, 2012 kommer ju bli helt toppen!

Spamalot!
JESUS CHRIST SUPERSTAR! Älskade älskade Ola!
Paris!
Planering!
England?
Beijing?? (Obs! Om tid och pengar finns.)
The Big Day!

Och jag har säkert glömt något också.
Shit, vilket år. Hoppas jag överlever 2012, vet inte om jag tror Maya-gubbarna.


Inspiration?

Åh. Jag dyker på bröllopsbilder lite överallt och inser att jag drömmer om något mer än bara ett kyrkbröllop med mat efteråt. Jag vill ha fina detaljer och roliga grejer som får folk att prata&skratta och som gör sig så bra bara som de är i bröllopsalbumet efteråt. (De här bildernacirkusbröllopet i skogen är underbara!)
Temat är höst, vad kan man hitta på för roligheter av det?
Min inspiration?Toffs: Ja, det är ganska vanligt att man ger föräldrar tider, men eftersom vi har dem under dagtid och jag utgår från att alla inte kan komma närsomhelst vill jag ge dem en chans att boka själva. Det har funkat finfint och varit ENKELT både förra året och i höstas, det är först nu jag stött på problem. Dessutom finns det de föräldrar som får en tid, inte hör av sig, och sen inte dyker på samtalet utan att ha hört av sig (trots att de alltså, som du föreslår, blivit tilldelad en tid). Så jag tror inte att något sätt är rätt i vissa fall.
Toffs, glöm inte att jag faktiskt vet i alla fall på ett ungefär vad jag gör, lika mycket som du vet vad du gör. Jag är inte så mycket rookie längre...

Irriterad

Jag blir så irriterad på folk som är lärare som har barn i skolan men ändå inte förstår hur det är att vara just lärare för de ungarna. Eller lärare överhuvudtaget. Jag har ett föräldrapar som ännu inte bokat tid för utvecklingssamtal, och mamman är just lärare. Vad är det om? Vill hon försvåra för mig ännu mer?

Vi i arbetslaget kommer att få ett gäng nya metorselever var, eftersom deras mentor varit sjukskriven sen i höstas och de därför saknar mentor. Fine, de behöver en mentor, men jag stör mig på att våra chefer inte tagit tag i saken. Jag irriterar mig på att jag inte vet hur det är att vara rektor och därför hoppas på för mycket av dem.

Jag irriterar mig på mig själv. Är det här allt? Livet lunkar på, jag är nöjd, men ändå inte. Blir det inte mer än såhär? kommer jag på mig själv med att tänka. Det är 2012 och det tycks vara nu allt händer, ändå är jag inte nöjd. Fast det är klart, det är i mars-april allt börjar hända, så kanske inte så konstigt att allt är lugnt nu och jag därför är missnöjd.

Bäst att jobba bort irritationen.

Världens längsta dag

Den här veckan har varit lång. Jag tror det beror på att det här är den riktiga mellanveckan (till skillnad från de underbara mellandagarna alltså). Den här veckan, när den än må infalla (senare förr i världen då jag pluggade och den var mellan två kurser), är den segaste på hela året.
På måndag börjar jobbet igen, och jag längtar faktiskt en smula. Jag ska bli ännu bättre än jag var i höstas (obs! inte svårt), och det är såklart sjukt inspirerande.

Jag letar igenom inlägg efter en där jag spånade bröllopslåtar. Jag behöver lite inspiration känner jag. Ska kanske köpa ICAs enda bröllopstidining imorgon, trots att den med största sannolikhet mest innehåller annonser och meningslösa foton. Låten jag helst vill första-gången-dansa-som-gift har jag glasklar, och jag vet vilken vi borde gå in i kyrkan till, men sen då? Jakten fortsätter!

Postjuldepp

Jag har gått in i min vanliga post-jul-depression. Jag hatar när julen är över, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Och även om 2011 kanske inte var så hima superfantastiskt (bra var det, men liksom inget speciellt) så var det ett bra år, men 2012 kommer att slå det på så många sätt, så varför är jag då så nere?
Jag bläddrar tillbaka och ser att jag skrev i princip ett likadant inlägg förra året... Och att januari sedan blev ganska bra, i alla fall i bloggen. Jag ska läsa frebrari och kanske mars nu, sedan får jag banne mig försöak pigga upp mig med sista Harry Karotter-filmen och lite träning.

För 2012 åker vi till Paris, och 2012 blir det bröllop. Det måste alltså bli ett bra år?

RSS 2.0