Ord ord ord...

Jag sitter ensam i en datasal på Skolan. Högskolan alltså. Hade det varit nere på Kristine hade jag sagt "i skolan" såklart. Så dålig med prepositionerna är jag då inte.
Men, tillbaka til ldet jag skulle skriva om. Jag sitter här ensam i min ensamhet och fulfilar på min litteratur essä. Med fulfilar menar jag att jag sitter och byter ut slumpmässiga ord mot ord som är lite fiiiinare. Såkladdae Academic Words.

DETTA vet ni som känner mig och mina ord, gör att min arma hjärta, där ordförrådet sitter ni vet?, gråter blod. Eller i alla fall floder. Att sitta och byta ut några av MINA ord mot DERAS ord gör att jag får ont i själ och hjärta.
Det är ju MINA ord! Jag vill faktiskt behålla dem, även om de inte är gula, utan mest röda.

Jag tycker om min "essä", hittills, men om jag tvingas mer till detta nonsens så stryper jag snart mig själv.
JAG VILL HA MINA ORD!
Hör ni dt? Jag vet vems felet är, jag skyller allt på Högskolearbetare H. Fast det är nog Högskolearbetare Qs fel. Vidriga människa. Inga namn nämnda, bara bokstäver. (Så att ni som vill ska få veta.)

Men nu.
Är jag så
trött
på det här att jag bara vil lgå hem och sätta mig i soffan (som ännu ett litet tag är i Örebro) och dricka varm glögg. helst stark också. Kryddstark alltså, inte alkoholstark.

Det ni.
På fredag åker vi till Thailand.

JagChristianMammaPappaKentMaritaCamillaDanielCarroMarcusKristerIrenéSörenochSofie.
Det ni.

Not back yet

Men snart kanske!

Är hos fröken P i Norrköping, vilken dialekt! Helt galet spännande.
med mig är: Stronge herr R (som blev väldigt nyfiken nu=)) och (Nyblivne)Singel S. Vi har det sjukt trevligt faktikt! Kanske beror de på R(alle)B(alle)s (samme som Stronge herr R)  mucho starka drink, med Coops Party Soda. Och Kron Vodka.

I alla fall.
I miss the blogging! Mina ord bara staplas här i mig, och det är ju jobbigt.
Menmen. I Thailnad ska jag blogga my ass off! Det ni!

Varma hälsningar till fröken C, en hemlig beundrarinna. Well, sort off. Jag har läst en hemlis om din Man M, men den reder vi ut i Phuket, right mate?

Over and out!

RSS 2.0