2 veckor och 2 dagar

Livet är pausat.
Konton borde bli pausade, i väntan på att brödfödan ska ramla in där, eller hur man nu säger.
Sista sommaren, denna gång lovar jag.

jag älskar vårt hus, men kanske, det är möjligt, borde jag visa det mer för idag tror jag att jag mördade en (vldigt stillsam) silverfisk. Jag har aldrig sett en silverfisk förut, så jag ser det som ett tecken på att jag inte har städat tillräckligt.
Hujedamej.

Lata dagar?

Jag har semester. I alla fall i några dagar till, sedan blir det tre veckors ångest på Willys, följt av ännu en semestervecka och sedan...trumvirvel....RIKTIGT JOBB! Jag är pepp och funderar redan ut teman inför hösten, fast inte så seriöst bara lite.
Men jag segar inte bara, sover länge (my ass!, herr C ställer ju klockan på tio över sju och snoozar så inte jag kan sova fast jag är ledig) och läser i skuggan av ett parasoll. Nej då, jag jobbar hårt och sliter! Jag slipar vår fula trapp och gör den mer normalt vit. Det ska jag fortsätta med nu, med gammal ljudbok i öronen. Ibland tar jag paus och gör en flummig jucie i herr Cs nya leksak, fint det.


Före och under målningg, typ

Till lilla V*

Jag och farbror C kommer att ha svårt att slå din mamma och pappa! Först föddes brorsan din, farmor och farfars första barnbarn, på typ tre timmar. Han är högt älskad och nog ganska hett efterlängtad, och sen kom du! Och du slog brollan din, med över två timmar! Att födas på cirka 37 minuter är nästan inte okej, lilla V*, men vi gillar dig ändå. Storebror F var vår första hjärtesten, men jag tror minsann du blir lika populär, trots att vi aldrig kommer kunna toppa dig! Innan jag ens träffat dig vet jag att jag kommer älska dig sönder och samman, och jag hoppas att du, liksom min kusin gjorde med min mamma, kommer dela det mesta med mig. Kom till mig när storebror F är dum, när han får som han vill men inte du. Kom till mig när mamma&pappa är dumma, när de inte låter dig vara ute länge och träffa den där killen som egentligen är för gammal för dig, eller när de inte låter dig gå på den där festivalen fast alla tjejer i din klass minsann ska dit.
I'll be there, lilla V*.

Och trots att du och din bror alltid kommer ha en speciell plats i farmor&farfars hjärtan ska vi, jag och din farbror C, försöka tävla, på något sätt. Chewbie är vår kille, och ni är våra finaste ungrackare, men kanske kommer det fler, hundar, katter, kaniner eller barn, vem vet. Jag vet i alla fall att du lilla V är den finaste tjejen som nånsin kommit hit till oss.


 *Vi får se om det blir en lilla V eller någon annan bokstav, men du kommer nog alltid vara lilla V i mitt hjärta, eftersom det var så jag först tänkte på dig.


  En favorit från mig till dig, lilla V

Ingen bor i skogen

Jag har semester. I alla fall i hjärnan. Jag orkar inte vara en del v alla sociala medier just nu, men jag vill heller inte stänga ner. Det får komma när det kommer.

Jag har inte semester i höst, och det känns sjukt bra. Idag ska jag fira beskedet med springning (snart), gräsklippning (sen) och möjligtvis en sväng till ÖB (innan sen eller efter sen).

Tills vidare:

Ur Ingen bor i skogen (fyi: jag ska också jobba på högstadiet i höst)

RSS 2.0