Kameradöd

Stockholm var fint, och mysigt och ganska roligt också för den delen. Efter avlämnadet av vovven, incheckande på hotell och lite mys på rummet åt vi massa mat på ett ställe med halvtaskig service. Eller ja, de frågade inte om vi ville ha kaffe och efterrätt, därför blev det kaffe och chocklad på 7Eleven istället. Vi träffade herr Cs gamla jobbkompis J på Söder, på ett ställe som hade specialisreat sig på vitlök. Tydligen hade de till och med vitlöksshots.
I lördags åt vi hotellfrukost i ungefär fyra år. Kanske inte riktigt men nästan. Under frukosten upptäckte jag att min kamera har gått och blivit trasig. Jag är så ledsen och arg att jag inte ens vågar tänka på den! Jag måste såklart lämna in den. Snart. Hua. (Priset!) Vi var inte kvar länge i Storstaden, men jag hann i alla fall med lite Beyond Retro och Monki, men inga bilder finns, eftersom kameran ju var trasig. Målet med heöa resan var ju att handla jeans åt Chrille i Barkaby, och de gjorde han! Så vi är rätt nöjda. Att vi sedan hann med att hälsa på hos stronge herr R och hans fina L gjorde ju inte saken sämre. Jag är avundsjuk på: "deras" 60-talsskåp, "deras" gamla gamla LP/kassetbandsspelare och "deras" finfina kaffe/tekoppar.
Det var fint att återse Chewbacca i lördagskväll, och jag fasar redan för den dagen jag måste lämna ifrån mig min egna människokotte, det är bergis mycket värre än att lämna ifrån sig sin lilla Chewbaccakotte... (Kanske.)

Och tja, nu är det måndag igen. Plugget går framåt, snart är de där fem sidorna till Storessayn klara, och hela den känns rätt mycket under kontroll. Nu är det bara Irishessayn att ta tag i, hur trist den än är. Hua. (Igen!)

Not to myself: måste göra situps sen, eller nåt. Jag känner mig lite som en kanelbulle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0