Det kommer mera!

Rapport till mormor: Kusin CE och hennes R har alltså en två år gammal dotter, hon är helt adorable och på många vis tänker jag på dig när jag ser henne. Det kan vara för att hon trots sin ringa ålder ibland ser ut som en pytteliten tant!
Kusin Millan ska snart, snart få sina tvillingar! Jag tänker nästan varje dag på om det kan vara pojkar eller flickor, samma är det ju eftersom det är sånda där likasomkörsbärtvillingar. Alla har köpt kläder och ungarna kommer bli lika vackra och fashionabla som sin mamma!
Igår skickade mamma B, ditt mellanbarn, ett mess från Barcelona hit till Wolverhampton med nyheten att kusin CE, och R!,  nu väntar sitt andra barn, förhoppningsvis kommer det lagom till jul, eller möjligtvis nyår. Vi hoppas att allt går bra, och saknar i samma stund lille Alfred som bara fick leva en endaste liten dag.
Så ligger det till mormor, hoppas du har det bra vart du än är! Kanske lever en bit av dig kvar i Elsa, så gammal som hon ser ut. Eller förresten, många bitar av dig lever kvar i alla oss, kära mormor, inget snack om saken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0