Morgonens

Morgonens video, men världens bästa grupp:ABBA, Knowing me, knowing youJag måste säga att jag håller med Anonym; Hipp Hipp! är bäst. Och "Valet i Tchad? Robert, hur fan gick det i valet i Tcahd?" är en av favoritrepliken. Plus "Robert, filma hundarna!". Och, kommentartorspåret på ungefär samma inslag där Anders hotar med att ta livet av sig om han säger "fattig" en gång till. Lysande journalistik.
Och. ALLA delar med Itzhak. Gotta love Itzhak.

Nu: skola...

Kommentarer
Postat av: Therese (Towes kompis)

Instämmer med dina favoriter (gillar särskilt Itzaks tolkning av Sound of Music) men vill gärna lägga till "det här är Morgan Pålsson för Svt i Algeriet/Tchad/Egypten", då Morgan och Robert försöker filma "olika" länder till slutrepliken på repotagen från samma plats med den enda skillnaden att Morgan roterar en aning åt höger för varje "land" så att det inte ska bli samma bakgrund.Ser förresten också fram emot en eventuell Melodikryss-lördag. Frågan är bara hur vi ska kunna hålla oss en månad utan att lösa före så att det ska kunna bli riktigt "melodikryssmaraton" med flera olösta kryss :)

2008-09-25 @ 13:38:55
Postat av: Toffs

Ska villigt erkänna att jag inte sett så jättemånga hipp hipp, men efter era kommentarer kan jag tänka mig att jag lyckades tajma in det absolut viktigaste...:-) Nu ska jag lyxa vidare med min frukost, in i duschen en snabbsväng och sen är det Irene och Romanticism som gäller!!

2008-09-26 @ 09:43:39
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0