Mellanlandning

Vi åkte alltså på en roadtrip för att lätta upp stämningen lite, kan man säga. Jag var inte så glad förra veckan, men nu känns det bättre, trots att vi fick minimalt med sol.
Vi åkte först neråt till Helsingborg och sov på en camping bredvid massa störiga göteborgare. Sedan drog vi över till Danmark, till den vad vi hört mysiga staden Köpenham. Kobenhavn motsvarade väl inte direkt våra förväntningar... Kanske hade vi otur som åkte dit en helg, kanske är stan finre någon annan gång. På lördagen var det soligt, alldeles för varmt och väldigt trångt på Ströget. På söndagen regnade det, alla affärer var stängda och massa turister gick förvirrat omkring i den pyttelilla storstaden. Vi såg i alla fall Nyhavn, Amalienborg slott och den lille havsfruen-statyn. Sedan drack vi öl för att återigen lätta upp stämningen lite.
På Sylt, vår nästa anhalt, blåste och regnade det när vi anlände. Kul! när man bor i tält, not, sa vi och drack billigt rödvin och spelade kort. Kvällarna där på Sylt var dock fantastiska. Fyra mil sandstrand och fotomotiv att dö för. Vi spelade kort och umgicks, och även om inte solen sken oavbrutet så bodde vi ju ändå på en sandstrand.
På hemvägen handlade vi vuxendricka på Calles, gjorde ett försök att handla (inte så)billiga golfgrejer på outlet och handlade allt vi glömde förra gången på Ullared. Ullared som förövrigt hade fullt på sin tältcamping, snopet! sa vi och åkte hem och sov i Hallsberg som sista anhalt.

Jag känner mig utvilad.
Nu laddar jag om för en vecka i Cornwall med kära fröken Norrland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0