Juligen

Årets julkalender är faktiskt ganska bra. Okej, den har inget juljuligt tema som Sunes Jul eller förra årets där Mira och Elfrid jagade runt, men den är banne mig den roligaste på länge! Kanske inte för de små, små barnen som inte har lärt sig tjusningen med Anders&Måns, Sverigest nästroligaste komikerpar (1: Ander&Johan, Hipphipp-killarna ni vet, 2: Anders&Måns, julkalendern, Så funkar det; 3 (delad): Mia&Klara; 3 (delad): Filip&Fredrik, har varit med i det mesta, gjort det mesta.), men för de lite äldre är den superskoj!
Idag var de ytklädda till läkare/sjuksystrar. Det var såklart kul, eftersom att de inte är det "på rikigt" i kalendern, men det bästa är att de helt bryter upp rollerna! René, som är den smartaste och hör och häpna tjej!, fick vara nånslags översyster eller läkare. Lage, den lite dumme (och ack så charmige! Spelad av Anders med dialekten) fick vara kirurg. En patient hann han operera klart, och en patient  hann börja lite smått på (levertransplantation). Sen har vi Klas (Måns, den lille, han som är den bossige i "verkligheten"), som ansers sig vara bäst i största allmänhet. Han var utklädd till sjuksyster. Med betoning på syster. Han hade strumpbyxor och nån slags klänning. Det såg inte alls konstigt ut, han var riktigt fin, men hade nån annan, kostymnisse eller i allmänhet traditionell, hade nog det påpekats att Klas hade "tjejkläder" på sig. Klas hade säkert fått protestera och klaga högljutt, om inte Anders&Måns fått bestämma alltså. Men Klas klagade inte. Han hade sina strumpbyxor och var ganska nöjd med det. 
Therefore, I like the julkalender this year! 

Njut av Lage och de andra HÄR.

(Toffs: Checka out mina sjukt snygga topic och conclusion sentences!)

Kommentarer
Postat av: Toffs

HAHAHA, sjukt snygga conclusions... själv känner jag mig bara förvirrad, en timme på tu man hand med herr land och jag blir ALDRIG klok på karln...det blev en espresso på stan, och massa boksnack och ja...mycket speciellt. och jag MÅSTE nog läsa tisdagarna med morrie nu för att förstå vad du menar... men mycket skumt är det...det var typ åtta nio stycken som inte klarade tentan btw...så vi ska vara lyckliga tyckte han med ett flin... nu är det dags att bege sig till el stockholmo och ta med sig feministtjafset...det blir comparison jane eyre - crimson petal gällande maktförhållandena... och utan lista...



nu fick du en del att läsa, hoppas du står ut... kram kram, så ses vi till veckan...:-D

2008-12-04 @ 14:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0