Same old

Så var den här igen.
Söndagsångesten.
Den har tagit ledigt några veckor nu känns det som, men tjuvstartade lite förra veckan då vi ju var på väg hem från Grekland (ack! så jag vill tillbaka! tillbaka två veckor, då vi packade inför solen och gladde oss!), och när tiilbaka med full kraft och styrka.

Fredagseftermiddagen var super med bokfynd på bibblan och intensivt och väldigt effektivt plugg i några timmar innan Mamma och Pappa kom. Mysmat och vin och öl och prat och sport på tv. Kan det blir bättre? Tydligen, för lördagen var en riktig bravodag. Mysmorgon med Ring så spelar vi (gästvärd: Johan Wester, tjohooo!) utflykter hela dagen. Falu Koppargruva, stan med lunchfika, affärer och Willys. Hem och fika, se fotboll (ytterst lite för min del), ta en drink, äta lyxmat med efterrätt och sedan se den efterlängtade Mamma Mia! Alla fyra äääälskade den, faktiskt. Jag är återkär i ABBA, som så ofta förr.
Idag har ångesten kommit smygande. Morgonen och förmiddagen var väl bra, mend lång frukost och äppelkakefikande. Men när Mamma och Pappa åkte kom Ångesten smygande. Herr S kom på lunch och viftade bort den litegrann, men när både han och herr C var borta, disken diskad och pluggandet påbörjat kom den med full kraft. Nu väntar en och fyrtiosplugg, ångest och misär, innan jag ska inventera på Willys... Heja. Hur kul är det på en skala?

Week 36, here I come...

Ps. Fröken A, vad sägs om en Melodikryssetfrukost någon gång i höst? Vi kryssar och frukosterar, längelänge, för att bekämpa söndagsångesten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0